Forside

Skift til: navigering, søgning

RibeWiki er et digitalt opslagsværk, der indeholder artikler om Ribe. Emnerne omhandler blandt andet personer, natur, steder osv., og har hovedvægten på de historiske vinkler.

RibeWiki er opbygget efter wiki-princippet, hvor brugerne kan bidrage med viden i form af nye artikler eller tilføjelser til eksisterende artikler. Man har som bruger dermed mulighed for at præge indholdet på RibeWiki ved at dele ud af sin viden.


Kom godt i gang med Kategorierne, som du finder til højre i billedet (Dem til venstre er ikke Ribe relateret og der arbejdes på at få dem fjernet)


Det bedste er at få kilder på dine artikler.


God læseløst, Thomas Dahlstrøm Nielsen


Hvad er der sket d. 2. Marts i Ribe gennem tiden:


1460 i Ribe: Kong Chistoffer hyldes på Rådhuset i Grønnegade. Christoffer d. I blev 2/3 1460 hyldet i R. af det slesv.-holst. Ridderskab som Hertug i Slesvig og Greve i Holsten.


1960 i Ribe: Foto af baneterrænet ved Ribe Station, der er under store forbedringer. Perron 2 skal blandt andet udbedres


1960 i Ribe: Dødsannonce cigarhandler Martin Nielsen Gotfredsen Hansen, født 1876 i Ribe


1967 i Ribe: Saltgade 9 bliver til Ribes største supermarked. Købmand A. Holger Iversen vil åbne byens største supermarked i Ny Højskolehjemmets bygning